Termes i Condicions (botiga online)

Les condicions generals d’ús i compra a la botiga online del web www.delpallarsacasa.cat descrites a continuació, defineixen els drets i obligacions tant de DELPALLARSACASA, com del client, en el marc de l’ús d’aquesta pàgina web.

Alhora d’utilitzar aquesta botiga online, vostè accepta quedar vinculat per les presents condicions. L’adquisició de productes, realització de comandes i compra a través de la botiga virtual de DELPALLARSACASA comporta l’acceptació total de cada una de les condicions generals que s’indiquen a continuació. No obstant això, l’usuari accepta, de forma expressa i sense excepcions, que l′accés i la utilització de la botiga online té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Aquestes condicions podrien ser modificades en qualsevol moment, sense notificació prèvia. Per aquest motiu li recomanem i preguem que llegeixi detingudament el seu contingut abans d’entrar en el procés de compra del web https://delpallarsacasa.cat/

Vostè com a usuari-comprador declara ser major d’edat i disposar de la capacitat legal suficient per contractar els serveis, acceptar les condicions i clàusules de compra de Toleràncies. L’usuari respon de la veracitat de les dades omplertes al formulari de registre, i aquestes quedaran introduïdes en la base de dades de DELPALLARSACASA  i podran ser modificades i/o esborrades a petició del client.

Quan creï el compte de client de DELPALLARSACASA se li demanarà una contrasenya. Aquesta és confidencial i vostè serà responsable de totes les comandes que es presentin en el seu ús. Davant la possibilitat d’activitats on es pugui veure afectada la seguretat del lloc web, o que el client incompleixi qualsevol de les obligacions de les condicions generals d’ús, ens reservem el dret de suspendre o cancel·lar el seu compte.

Vostè pot cancel·lar el seu compte amb nosaltres en qualsevol moment, mitjançant una notificació per escrit per correu electrònic (hola@delpallarsacasa.cat).

L’empresa responsable de la botiga online és És Pallarès,  (responsable del cobrament i enviament de la comanda, així com de la generació de factures si s’escau), sota la denominació social de ORIOL PALLARÈS LLORENS  amb domicili al carrer Canadenca, 21, 25620 Tremp, correu electrònic oriol@espallares.com  i NIF 39351177V . ÉS PALLARÈS  s’encarregarà de gestionar directament o per mitjà de tercers la prestació del serveis web.

 

Scroll to Top